Ralph Kyau> Steven Moebius Albert>

Kyau született: 1974.12.22
Albert született: 1978.03.19
Kedvenc színük: kék
Szabadidejükben:
Kyau: szeret az állataival foglalkozni, és van két macskája.
Albert: szeret sportolni, kocogni, biciklizni.
Kedvenc ételük: ázsiai kaját esznek mert az egészséges :)

Stabil helyük van Paul van Dyk lemezes táskájában, a német elektronikus zenei listákon, de még a zenetévékben is. Ők bizonyítják, hogy a tranceben nem múlt el a nagy himnuszok ideje. Outside, Velvet Morning, Made Of Sun vagy éppen a Kiksu, Are You Fine és a Walk Down - felejthetetlen bulik emlékei és napjaink partyjainak csúcspontjai!

Ők Kyau vs Albert a két rendkívüli tehetség együtt, az elektronikus zene őrültjei. Több mint tíz évvel ezelőtt jöttek rá arra, hogy az akkor úttörőnek számító műfaj hangzásvilágából ugyanaz érdekli őket. 1996 óra járják a világot e néven. 2006 nyarán pedig Magyarországra érkeztek.

A Kyau & Albert, akit azelőtt Kyau vs. Albertként voltak ismertek, egy német duó, ami Ralph Kyauból és Steven Moebius Albertből áll, akik remixerként és producerekként is 1995 óta aktívak a transzszínhelyen. 1997-ben alapították a német felvett címkét az Euphonic-ot.


  Kyau & Albert
c/o euphonic
Franz-Schubert-Str. 13
02708 Löbau
Germany

E-Mail: kva@euphonic.de
Fax: +49 3585 405071


Ezt a Dijat kapták a Hide & Seekkel a Miamiban levő 24. International Dance Music Awardsnél levő Best HiNRG/Euro Trackért:

 

>>>>>>>>>>>>>http://www.kyauandalbert.com/press/Kyau_&_Albert_2009.jpg

 Autograph:

Kyau & Albert. Jól csengő név a trance berkekben. Az már nem sokakat érdekel, hogy anno ők is tingli-tangli trance-szel kezdték, amelyben több volt a kommersz elem a kelleténél. Aztán őket is, mint a korábban hard tranceben nyomuló Cosmic Gate-t, elérte a váltási hullám. Ez persze jót tett a duó népszerűségének, akik mint a német Euphonic label alapítói szinte ontották magukból a jobbnál-jobb darabokat. Az elmúlt hét esztendőben jónéhány klasszikussal ajándékozták meg a szcénát, így már várható volt tőlük egy Best of válogatás. Ez idén márciusban látott napvilágot mixelt és mixeletlen formában. Én a mixelt változatot szereztem meg, ami jó választásnak bizonyult. Egy best of-ról mit írjak még? A számokat már ismerjük, szeretjük, dúdoljuk. Meglepetés, főleg kellemetlen, nem fog érni bennünket.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Van kedvenc DJ-d?
Rengeteg!
Sok!
Van Pár!
1-2!
Nincs!